Workshops

Maak jouw avond uit compleet met een van onze vier populaire workshops. Kies uit de Spritzers tasting, een uitgebreide Gin & Tonic tasting, de professionele Cocktailworkshop of onze gezellige workshop ‘Homemade Lemonades en Iced Tea’s (ook geschikt voor kinderen).

Om onze workshops helemaal compleet te maken bieden we de mogelijkheid om er heerlijk fingerfood bij te bestellen. Wij hebben een borrelkaart met ruime keuzes. Na de workshop dineren of borrelen bij LURE? Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij vinden een passende oplossing voor elk gezelschap!

Scroll verder voor een overzicht van onze workshops

Spritzers tasting / workshop

Dé hit van de afgelopen jaren en het meest gedronken terrasdrankje ter wereld: de Aperol Spritz!!! Dit heerlijk frisse Italiaanse aperitief met haar verleidelijke oranje kleur kent inmiddels iedereen, maar helaas is deze niet overal waar je hem drinkt even lekker omdat het simpelweg niet goed gemaakt wordt (of een imitatie geserveerd krijgt). Wij leren je de perfect serve Aperol Spritz te maken. Door Aperol is de Spritzers-categorie inmiddels uitgebreid met een heel scala aan varianten zoals de Limoncello Spritz en Campari Spritz. Wij nemen jullie mee in de wereld van de Spritzers…

Gin & Tonic tasting / workshop

Onze uitgebreide en met veel zorg uitgekozen Gin selectie proeven? Alles weten over de herkomst en het ontstaan van Gin? Wil jij op een feestje kunnen vertellen waarom nou juist die éne premium tonic bij die éne Gin hoort en hoe de bijbehorende garnering deze combinatie helemaal af maakt? Dan is deze tasting en workshop écht aan jou besteed! Waan je in een “Speak Easy Bar” tijdens de drooglegging van de jaren ’20 van de vorige eeuw, waardoor Al Capone zijn imperium kon opbouwen met de illegale verkoop van alcoholhoudende dranken…

Cocktailworkshop

De Mojito, Pornstar Martini of de Cosmopolitan. Je weet misschien wel hoe ze smaken maar hoe maak je deze cocktails? Bij Restobar Lure kun je nu de fijne kneepjes van het cocktail vak leren tijdens een 2 uur durende cocktailworkshop onder begeleiding van een professionele bartender. Samen met onze bartender ga je zelf cocktails maken en leer je alles over het bereiden van een goede cocktail, welke materialen je nodig hebt en welke mixtechnieken gebruikt worden. Deze cocktailworkshop is ook ideaal te boeken voor een teambuildingactiviteit of het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeest. Liever alcoholvrije cocktails of een combinatie van beiden? Uiteraard geen probleem!

Homemade Lemonades en Iced Teas workshop

Steeds vaker zie je in de Horeca dat er huisgemaakte limonades en Ice tea op de kaart staan. Wat is dit nou precies, hoe maak je dit en wat zijn de mogelijkheden? Wij leggen het jullie uit en laten jullie deze ook zelf maken. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en je persoonlijke favoriete smaak creëren. Deze workshop is ook ideaal voor een kinderfeestje!

Welke workshop kies jij?

Heb je interesse in een van bovenstaande workshops bij Restobar Lure? Neem dan contact op via ons contactformulier.